VI PÅ HÖGANÄS BYGGKERAMIKK TILBYR VÅR HJELP VED KOMMENDE BASSENGPROSJEKTER

I tillegg til at vi har egnede produkter for dette formålet, har vi også en gedigen kunnskap om hvordan man bygger og renoverer bassenger.

Vi har tatt frem egnede keramiske fliser for denne type miljøer der belastningene er store. Vi har variasjoner på disse overflatene, både fargemessig og fra et sklisikkert synspunkt. Valget er stort og vi hjelper dere å finne rett ut ifra deres ønskemål.

Kravet på miljøsertifiserte produkter øker og øker i samfunnet, noe vi ser på som en positiv utvikling. Vi i Höganäs gjør alt hva vi kan for å møte markedets krav.

I et prosjekt som dette er det ikke bare keramikken som er av interesse, men også det som ligger bak selve flisen dvs. tetteskiktsystemet og lim- og fugemassen. Det er en hel jungel av produkter på markedet og det kan være fint med hjelp for å finne riktige produkter.

Vi kan støtte dere med hjelp av tegninger i autoCAD, både som pdf og dwg filer. Er dere interessert i komplette tegninger, enkelte formbiter eller til og med 3D tegninger er vi tilgjengelige for dere.
Vi kommer gjerne på et besøk på arbeidsplassen. Å se prosjektet i virkeligheten sier mer enn hva tegninger og skisser gjør.

Når vi har kommet så langt som dette i prosjektet kan vi overlevere et komplett tilbud til dere, som betyr at tilbudet inkluderer priser, mengder av både tetteskiktsystem og keramikk og en handlingsplan om hvilke produkter man skal velge og hvor og hvordan de skal monteres. Alt er selvfølgelig avhengig av deres ønskemål og behov.

Dere kan alltid kontakte oss for tips og støtte under prosjektets gang. Vil der avtale møte for gjennomgang eller kanskje et kurs er det bare å ta kontakt med oss.

Vi ønsker dere lykke til med deres pågående og kommende bassengprosjekter og vi ser frem imot å høre fra dere.

Med vennlig hilsen

Hege Iren Björklund
Mob: 92 80 93 40
E-post: hege.bjorklund@hoganes.no